3 kommentarer till “Litegrann, för lite eller inget alls”

  1. kurre

    Ge dom vad dom ska ha, men se först till att riktlinjerna för att dom verkligen inte kan tillfriskna är uppfyllda. Så har inte alltid varit fallet. Det är då det blir läskigt. När man säger till en mamma att hennes son kommer ändå att dö inom 1 dygn så det är lika bra vi avslutar vården, och när hon protesterar och dom fortsätter så överlever han och blir helt frisk. Alltså inte 1 dygn till i livet utan 60 år, om nu medelåldern för män är 80.

  2. Rick Falkvinge (PP) » Fokusskifte leder till vård åt papperslösa, anonyma aborter

    [...] en debatt om vård åt papperslösa just nu. Christian Valtersson, Röda Korset mfl på DN Debatt, Barnläkarbloggen, Linnéa Darell, Alliansfritt Sverige, Läkare i Världen, Oscar [...]

  3. Alliansen borde skämmas!! « Helhetstänkande om Hälsa och Vård

    [...] Sjödin, Rick Falkvinge, Oskar Fredriksson, läkarstudent.se, Niklas Mattsson, Joakim Hörsing, Barnläkarbloggen, Ingen är perfekt, Alliansfritt Sverige, Tonårsmorsa, Mathias Knutsson, Linnea [...]