Om

I Sverige är var 10:e nyfödd sjuk i samband med födseln. Var 10:e… 10%…. hela 10000 nya små liv får inte den start som alla föräldrar vill att deras barn ska få här i livet….per år. Detta fick oss att starta Lilla barnets fond, en välgörenhetsfond för insamling av forskningsmedel till forskning om sjukdomar hos alla dessa nyfödda. Så långt Lilla barnets fond. Men varför denna blogg?

Jo, vi som dygnet runt vistas i barnens värld, både som barnläkare och föräldrar, tror att vi har något att bidra med. Både anekdoter och allvar som på olika sätt kommer att kunna ge en inblick i barnsjukvård, forskning och föräldraoro sedd från andra sidan barnläkarboken. Och inte minst hoppas vi förstås kunna göra reklam för vår fond. Läs mer på lillabarnet.se och bli gärna medlem.

Situationer från sjukvården som omnämns i blogginlägg är fingerade och är inte hämtade från individer eller situationer i verkligheten. Alla skribenter följer den lagstiftning om sekretess som finns i sjukvården.

Tyvärr går det inte att kontakta oss angående specifika frågor om just ditt barn. För denna typ av råd behöver du kontakta telefonrådgivning eller sjukvårdsinrättning där du bor. Däremot tar vi gärna emot dina läsarkommentarer på våra blogginlägg.

Och – det går också att använda formuläret nedan för att skicka in allmänna synpunkter och frågor per e-post.

Samtliga fält nedan måste fyllas i för att skicka epost till oss.

Ditt namn

Din e-post

Ämne

Ditt meddelande

Och så skriver du kontrollkoden...captcha